Nově doručujeme zboží i přes Zásilkovnu

Dobré zprávy pro všechny naše zákazníky! Náš e-shop se svíčkami z přírodního vosku a éterickými oleji nyní nabízí novou možnost doručení - prostřednictvím oblíbeného dopravce Zásilkovna. Tento nový způsob doručení přináší celou řadu výhod, které vám představíme, aby váš nákup byl ještě příjemnější a pohodlnější.

Flexibilita vyzvednutí

Se Zásilkovnou máte možnost vyzvednout si své balíčky kdykoliv to bude vyhovovat vašemu rozvrhu. To se týká zejména Z-boxů, které jsou vám k dispozici 24 hodin denně, 7 dnů v týdnu.

Rozsáhlá síť výdejních míst

Zásilkovna má širokou síť výdejních míst a Z-boxů po celé zemi, což znamená, že většina z vás najde výdejní místo ve své blízkosti. Ať už jste doma, v práci, nebo na cestách, vždy je nějaké výdejní místo po ruce.

Výhodné ceny doručení

Doprava prostřednictvím Zásilkovny je nejen pohodlná, ale také cenově dostupná. Pro naše zákazníky to znamená, že mohou ušetřit na nákladech za doručení, což je vždy příjemný bonus.

Bezpečnost zásilky

Zásilkovna klade velký důraz na bezpečnost a ochranu vašich zásilek. Svíčky z přírodního vosku a éterické oleje jsou pečlivě baleny a doručovány s maximální opatrností, aby k vám vždy dorazily v perfektním stavu.

Snadné sledování zásilky

Díky modernímu sledovacímu systému Zásilkovny můžete kdykoliv zkontrolovat, kde se vaše zásilka nachází. Balíček můžete sledovat na webu i v aplikaci Zásilkovny, což eliminuje nejistotu spojenou s čekáním na balíček.

Ekologický přístup

Zásilkovna se zaměřuje na ekologický přístup k doručování, což skvěle ladí s filozofií našeho e-shopu. Snažíme se minimalizovat dopad na životní prostředí, a proto je tento způsob doručení v souladu s našimi hodnotami.

Jednoduché vrácení zboží

V případě potřeby vrácení zboží je proces s Zásilkovnou rychlý a bezproblémový. Zjednodušený systém vrácení zboží znamená méně starostí pro vás.

Zkuste novou možnost doručení při svém dalším nákupu na našem e-shopu a užijte si všechny tyto výhody, které Zásilkovna přináší.