Přinášíme vám prvotřídní esenciální oleje

V našem neustálém snažení přinést vám to nejlepší z přírody, jsme nadšeni, že vám můžeme oznámit naši novou spolupráci s významnou českou firmou Nobilis Tilia. Tato spolupráce symbolizuje naše odhodlání rozšířit naši nabídku o prvotřídní, eticky vyráběné a ekologicky šetrné esenciální oleje.

O Firmě Nobilis Tilia

Nobilis Tilia je firmou s bohatou historií a silnými kořeny v české tradici aromaterapie. Byla založena v 90. letech, poté se rychle rozrůstala a stala se průkopníkem v oblasti přírodní péče o tělo a duši. Ze sortimentu Nobilis Tilia jsme se kromě esenciálních olejů rozhodli nabízet také aroma difuzéry

Klíčové aspekty:

  • Ekologická odpovědnost: Srdcem filozofie Nobilis Tilia je hluboký respekt k přírodě a závazek k udržitelnosti.
  • Certifikovaná kvalita: Výrobky mají certifikace jako Ecocert, což zaručuje, že splňují nejvyšší mezinárodní standardy.
  • Inovace a tradiční metody: Firma kombinuje inovativní vědecké přístupy s tradičními metodami, což vede k vytváření jedinečných a účinných produktů.

Výhody éterických olejů Nobilis Tilia

  1. Přírodní složení: Oleje jsou získané z nejkvalitnějších přírodních surovin, což zajišťuje nejen čistotu, ale i účinné terapeutické vlastnosti.
  2. Rozmanitost vůní: Od klasických vůní, jako je levandule a eukalyptus, až po exotické esence, zahrnuje naše portfolio širokou paletu vůní.
  3. Holistic Health Benefits: Esenciální oleje Nobilis Tilia podporují celkové zdraví a pohodu.
  4. Lokální produkce: Podporou těchto produktů přispíváte k udržitelnosti a prosperitě lokálního průmyslu.
  5. Všestrannost použití: Éterické oleje jsou ideální pro použití v aromadifuzérech a aromalampách, masáže, výrobu kosmetiky a mnoho dalších aplikací.

Co nabízíme?

Naši novou nabídku tvoří široké spektrum esenciálních olejů Nobilis Tilia, včetně speciálních terapeutických směsí pro různé potřeby: od uklidnění a relaxace po povzbuzení ducha a těla. Kromě toho nabízíme unikátní sérii produktů pro domácí spa a wellness.

Jak nakupovat?

Prozkoumejte naši novou kolekci na e-shopu a objevte sílu přírodní aromaterapie. Vybírat můžete z různých balení a koncentrací, aby vyhovovaly vašim specifickým potřebám.

Závěr

Naše spolupráce s Nobilis Tilia je významným krokem vpřed v našem závazku poskytovat vám produkty, které jsou nejen příjemné pro tělo a mysl, ale které také respektují a chrání naše přírodní prostředí. Věříme, že tato nová řada produktů vám přinese radost, uklidnění a obohatí váš každodenní život.


Děkujeme, že jste se rozhodli pro cestu přírodní péče s námi a Nobilis Tilia. Těšíme se, že společně budeme objevovat krásu a sílu přírody.